De behanger geeft uw kamer karakter

Snel een nieuwe look met behang, de mogelijkheden zijn eindeloos!

swoosh 6 1
de betere schilder hendrixen meesterschilders gendringen
Hendrixen Meesterschilders behang 2

Behang is hot!

In populaire woonprogramma’s zoals VT wonen en Kopen Zonder Kijken wordt tegenwoordig weer vaak behang gebruikt. Dat heeft zo zijn voordelen.

De voordelen van behang

  • In korte tijd een totaal ander karakter
  • Veel behangsoorten zijn afwasbaar
  • Eindeloos veel patronen, prints en dessins
  • Sommige soorten geven de muren reliëf
  • Het gaat lang mee

Behangen is een precisie klusje. De juiste lijm en goede voorbehandeling zijn hierbij essentieel. Onze behangers nemen u dit graag uit handen. Hoeft u het alleen nog maar uit te zoeken en te genieten van het resultaat!

swoosh 7

Behangsoorten

Er zijn veel verschillende soorten behang, met ieder hun unieke eigenschappen en toepassingen. Naast normaal behang van papier en het veel gebruikte vliesbehang vindt u hieronder een aantal andere populaire behangsoorten:

behang

Glasvezel behang

Glasvezel, ook wel glasvlies of scanbehang genoemd, is zeer populair. Deze behangsoort is sterk en kan verschillende structuren hebben. Na het aanbrengen moet de muur worden afgewerkt met een muurverf. Hiermee kun je glasvezel elke gewenste kleur schilderen. Glasvezel is verkrijgbaar met grove en fijne structuren, en het is zelfs mogelijk om bedrijfslogo’s, namen of teksten in het reliëf te verwerken.

Hendrixen Meesterschilders behang 3

Vinyl behang

Vinyl behang bestaat uit een laag papier en een toplaag van vinyl. Hierdoor wordt het behang erg stevig en bovendien water afneembaar. Hierdoor kun je vinyl goed toepassen in vertrekken als de keuken, de berging en zelfs op de badkamer. De dikte en stevigheid van het behang maken het mogelijk om een diep reliëf in het behang te verwerken. Je komt vinyl daarom regelmatig tegen met een houtstructuur of betonlook.

Hendrixen Meesterschilders Gendringen behangen 2

Foto behang

Foto behang wordt steeds vaker toegepast en is verkrijgbaar met veel verschillende prints. Belangrijk om te weten is dat foto behang altijd een bepaalde afmeting heeft. Daarom koop je foto behang op een bepaalde maat. Het is mogelijk om te kiezen uit standaard foto’s, maar het is ook mogelijk om een eigen foto te gebruiken. De foto moet hiervoor wel van voldoende kwaliteit zijn. Ook hier zijn bedrijfslogo’s mogelijk.

swoosh 9

Offerte voor uw behangwerk?

Maak vrijblijvend een afspraak

Hendrixen Meesterschilders behang 5

Onze werkwijze

Zo werken wij.

1. Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of per mail.

2. Inspectie op locatie

We bekijken samen de ruimte en bespreken het werk.

3. Offerte ontvangen

U ontvangt een op maat gemaakte offerte van ons.

4. Uitvoering

Na akkoord voeren wij de werkzaamheden uit.

swoosh 4
Hendrixen meesterschilders 4
Hendrixen meesterschilders 6

Welk behang kunnen wij in uw kamer plakken?

Neem vrijblijvend contact met ons op