Al meer dan 100 jaar een begrip in de Achterhoek

Wij staan voor goed schilderwerk waar u jaren van kunt genieten

swoosh 6 1
de betere schilder hendrixen meesterschilders gendringen
Hendrixen meesterschilders 14
Hendrixen meesterschilders 15

Hier gaat ons hart sneller van kloppen…

Mijn naam is Melvin! Trotse eigenaar van Hendrixen Meesterschilders. Hendrixen heeft een lange geschiedenis en staat al sinds het ontstaan voor kwaliteitsschilderwerk. Het bedrijf draagt meer dan een eeuw aan kennis met zich mee en mijn missie is om zowel de kennis als de kwaliteit in stand te houden en uit te breiden. Op deze manier gaat uw schilderwerk lang mee en kan uw woning er na een schilderbeurt weer jaren tegenaan.

Schilderwerk voor particulieren

Door de jaren heen is Hendrixen Meesterschilders zich meer en meer gaan richten op particulieren. Mooi werk afleveren en mensen blij maken, daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Ohja, natuurlijk kunnen wij ook nog steeds vakwerk leveren aan bedrijven.

Onze klanten zitten vooral in de gemeente Oude IJsselstreek, maar ook in de rest van de Achterhoek en daarbuiten.

Ons team

Wij werken met een klein team, dat is prettig voor u en voor ons. Hiermee houden we het overzichtelijk en kunnen we de kwaliteit van ons werk ook garanderen.

 

Projecten waar we trots op zijn

Hendrixen Meesterschilders referentieproject 4
Hendrixen Meesterschilders referentieproject 1
Hendrixen Meesterschilders referentieproject 3
Hendrixen Meesterschilders referentieproject 2
swoosh 7

Hoe het begon…

Schildersbedrijf Hendrixen is opgericht door Gerhard Hendrixen in 1913 in Gendringen. Daar ging hij fluitend met zijn ladder onder de arm op de fiets door het dorp. 

Op de foto staat Gerhard (links) naast zijn zoon Gert (rechts) die het bedrijf in … overnam. De liefde voor het vak werd door gegeven aan onder andere Fons, die op 19 jarige leeftijd het stokje in … van Gert overnam. 

Onder Fons (op de tweede foto) groeide het bedrijf tot een gevestigde naam in de regio. Na een periode van steeds grotere projecten bracht hij Hendrixen Meesterschilders terug tot een klein bedrijf waar passie en vakmanschap weer de boventoon voerden. 

Een opvolger vond hij in Melvin van Emden, die de ingeslagen weg voortzet. Hendrixen Meesterschilders richt zich nu voornamelijk op particulieren waarbij de focus ligt op mooi werk afleveren en mensen blij maken met het verduurzamen, beschermen en verfraaien van hun woning. Precies zoals het ooit begon!

 

Hendrixen Meesterschilders over ons 2
Hendrixen Meesterschilders over ons 1
swoosh 8

Vragen staat vrij

Voor een afspraak of offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen